2010-12-05

27 Club

Är det en slump eller rent av en förbannelse att så många stora artister dött på ett ungefär liknande sätt vid 27 år ålder? Ja, det kan man verkligen undra. Det var en av de inledande funderingarna under 27 Clubs föreställning på Maximteatern i Stockholm som vi såg igår. Pontus Platin höll ihop programmet och på scenen fanns Freddie Wadling, Conny Bloom, Louise Hoffsten, Markus Fagerwall och en skara duktiga musiker (bland annat fick vi höra el-ukulele för fösta gången igår;)). Janne Åström var tyvärr inte med under just denna föreställning, annars ingår han i ensemblen.

Klarast lysande stjärnan på scenen var Conny Bloom. Starkaste numret för mig var när han framförde min favorit bland Hendrix låtar: Wind Cries Mary. Repertoaren var en blandning av låtar från Rolling Stones, Hendrix (The wild man from Borneo), Joplin The Doors och Nirvana. Scendekoren var enkel, den psykedeliska stämningen skapades med ljus- och färgeffekter. Freddie Wadling har en imponerande röst, Louise Hoffsten briljerar både med röst och munspel och Conny Bloom är som klippt och skuren för den här föreställningen.

Vi var otroligt nöjda när vi åkte hemåt Dalarna igen. Föreställningen går fram till den 18 december - se den om du kan!

2 kommentarer:

  1. Jonas inde är inte med i showen nå mer, han slutade i slutet av oktober, nu är det pontus platin som pratar :) freddie wadling rockar!

    SvaraRadera
  2. OK, tack för upplysningen! Kände faktiskt inte igen honom alls, och Jonas Inde känner jag inte till speciellt heller. //Åsa

    SvaraRadera