2010-05-28

Fin intervju med Mikkey Dee!

I söndagens DN (den 23 maj) handlade den stora söndagsintervjun om Mikkey Dee, enda svenska artisten tillsammans med ABBA som blivit invald i Rock ´n´ roll Hall of Fame - tack vare sin position i engelska bandet Motörhead. Det här är intervjuer jag alltid läser. Det är så intressant att lära känna människorna i världsbanden. Mikkey Dee bor i Göteborg och har spelat i Motörhead sedan 1992. Innan dess var han trummis i danska King Diamond. I intervjun kom förstås hans engagemang för sitt ursprungsland Grekland upp. Han har flitigt debatterat det ekonomiska läget i Grekland, bland annat på Expressens debattsida.

Själv har jag Mikkey Dees autograf i ett Motörhead-skivfodral där hemma. Min snälla lillasyster var i Göteborg och roade sig någon gång i slutet av 1990-talet och sprang på Dee på en krog. Hon fann sig förstås direkt om bad om autografen till sin storasyster där hemma!

Tyvärr hitta rjag inte intervjun med Mikkey Dee på nätet, men har du tillgång till DN:s söndagsbilaga från 23 maj tycker jag du ska läsa den!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar